Gershoej massage

Behandlinger

Access Bars
 
Hvad er Access Bars?
Access Bars er en blid behandlingsform, hvor du ligger fuldt påklædt og slapper af på en briks, mens jeg nænsomt berører 32 energipunkter på dit hoved. Ved at berøre disse punkter blidt frigøres følelser, tanker, begrænsninger, vrede og fordømmelse, der står i vejen for din indre glæde, der frigøres energi og der ryddes op i de ting, som du er klar til at give slip på. En ”bar” er en energibane mellem to punkter på hovedet, som er forbundet med nogle centre i hjernen. Det er derfor behandlingen hedder Access Bars eller ”bars”!

Access Bars punkter
Der er 32 punkter i Access Bars som påvirker forskellige områder f.eks. krop, seksualitet, healing, kontrol m.m. Områderne rummer ophobede tanker, meninger og blokeringer, som du ubevidst har opbygget gennem dit liv. Mange oplever, at de har svært ved at tænke ”lineært” under en Access-Bars behandling. Det kan føles som om hjernen er under opbygning!

Bars kan bruges til mange forskellige ting:
• Stress
• Søvnløshed
• Indre ro / uro
• Tristhed
• Tankemylder
• Negative tanker
• Koncentrationsbesvær
• Fastlåste mønstre
• Børn med særlige behov feks ADHD

Jeg anbefaler, at du får to til tre behandlinger med Access Bars, og at der går cirka 14 dage mellem behandlingerne. På den måde er du sikret et optimalt resultat efter behandlingerne med Access Bars.
Bars Uddannelse
Access bars er godkendt som kropsterapi.
Access-Bars® er en del af Access Consciousness® og godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage i USA og The International Institute for Complementary Therapists (IICT).
 
 
HEVI Sugaring

Produktbeskrivelse

HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. Produktet kan bruges af alle mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen.

HEVI Bodysugaring er et rent økologisk naturprodukt og indeholder ikke parfume, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer.

HEVI Bodysugaring, er ikke testet på dyr.

Hvorfor HEVI Bodysugaring

HEVI Bodysugaring skal i modsætning til andre sugaring- og voksprodukter ikke opvarmes til høje temperaturer. Optimal temperatur er ca. 37 grader.

HEVI Bodysugaring indeholder ikke citrus:

Mange af de sukkerprodukter, der findes på markedet, indeholder citrus, citrus har den effekt, at porrerne i huden trækker sig sammen.

HEVI Bodysugaring er skånsom mod huden, fordi den er vandopløseligt, og ikke klæber sig til noget fugtig. Derfor klæber den sig ikke til huden eller de levende hudceller, kun håret og de døde hudceller.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hud typer og kan endda forbedre eksem og psoriasis ved at fjerne det øverste lag af døde hudceller og derved fremme helingen af huden nedenunder.

Med HEVI Bodysugaring fjernes hårene, til forskel fra almindelig voks, med hårets gro-retning. Dette gør processen knap så smertefuld, giver færre knækkede hår, og vil i sidste ende resultere i et blødere og bedre resultat.

HEVI Bodysugaring fjerner hår ned til 3 mm, samt indgroede hår. Hvis hårene på et område er mere end 1 cm lange, anbefales det, at der bruges en trimmer inden påføring af HeVi sugaring, da sukkermassen kan rive ved påføring - dette er mere smertefuld.

HEVI Bodysugaring er et effektivt hårfjernings produkt, der sikrer, at der kommer nye og bløde hår efter behandling, så man undgår stikken og kløen ved ud groning, samt skægpest.
Vedvarende behandling
Håret vokser i 3 forskellige faser, derfor vil man kunne opleve, efter første behandling at det nye hår kan ses og måske går der kun et par uger inden der skal behandles igen, men efter 2-3 behandlinger er hårsækken tom og der vil kunne gå op til 6 uger mellem hver behandling, dette er selvfølgelig forskelligt fra person til person.

Efter hver behandling fremkommer det nye hår i en finere form og hårsækken begynder at reduceres.
Man vil, efter vedvarende behandlinger, kunne opleve permanent hårfjerning.

På grund af det høje sukkerindhold, kan der ikke udvikle sig bakterier i HEVI Bodysugaring, og produktet er derfor konserverende i sig selv.

HEVI Bodysugaring er så naturlig, at det kan spises.

Rengøres let efter brug med lunken vand.
 
 
Jutta Zeyn | Bovelgårdsvej 29, Gershøj, 4070 Kr Hyllinge  | Tlf.: 5159 2486 | 2zeyn@mail.dk