Gershoej massage

Hvad er Japansk Lifting

Japansk lifting - Det naturlige ansigtsløft - eller ansigtsmassage - kært barn mange navne.
 
Japansk Lifting er en ny metode indenfor naturlig ansigtsløft uden kirurgi udviklet i Japan, her benytter man de nyeste hud - og vævstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet. Det er primært i ansigtets muskler og væv, der behandles, men massagen stimulerer hele kroppen og forbedre dit generelle velbefindende.
 
Massagen løfter og glatter ansigtet og ansigtet afspændes.
 
Jeg udfører den Japanske Lifting med hænderne og rene økologiske produkter.
 
Jeg starter med afrensning af ansigtet og lægger derefter en mineralmaske - disse 2 økologiske produkter dufter ikke specielt godt, men er super gode for huden. Mens masken virker får man hovedbundsmassage - efterfølgende fjernes masken og man får en dejlig hybenkerneolie i ansigtet.
 
Nu starter selve massagen i ansigtet, som er meget behagelig og afslappende efterfølgende lægges en regenererende maske, mens den virker får man hånd- eller fodmassage. Masken fjernes og så er det tid til saltstensmassage i ansigtet og slutteligt påføres øjencreme og hybenrosekerneolie.
 
Det er vigtigt at drikke vand efter behandlingen.
 
For at opnå synligt resultat anbefales 5 behandlinger, de første 3 med en uges mellemrum og de sidste 2 med 2 ugers mellemrum.
 
 
Jutta Zeyn | Bovelgårdsvej 29, Gershøj, 4070 Kr Hyllinge  | Tlf.: 5159 2486 | 2zeyn@mail.dk