Gershoej massage

Øreakupunktur / NADA

 

 

   
   
Øreakupunktur kan egentlig kaldes 'mikrozoneterapi' da principperne for diagnose og behandling er de samme som for zoneterapi.
 
Zoner der relateres til hele kroppen, findes på ørets for- og bagside. 
 
Hvad hjælper det på :
 
Øreakupunktur er særlig effektivt mod
  • lidelser i bevægeapparatet (muskel- og ledsmerter),
  • kroniske samt akutte skader,
  • allergier,
  • smerter,
  • migræne og hovedpine,
  • hedeture,
  • søvnproblemer,
  • hormonelle lidelser,
  • følelsesmæssige problemer som angst, uro, stress, udbrændthed, sorg og lettere depressioner.
Øreakupunktur kan med fordel benyttes i forbindelse med rygestop og appetitregulering.  Akupunktur tager toppen af trangen og styrker din vilje. Du skal ville stoppe med at ryge for at kunne holde det, nålene er bare med til at hjælpe. Så beslutningen skal være din egen og ikke noget du gør for andres skyld. 
Du skal komme 3 gange med 14 dages mellemrum for at stoppe med at ryge.
  

 Hvordan foregår det :

 De belastede zoner/punkter, findes med en lille metalstav. Ømme punkter behandles ved at stikke fine akupunkturnåle en ½ til 1 ½ mm ind i huden. Nålene sidder i ørerne 15-30 min og udøver deres virkning. Øreakupunktur kan gives som behandling alene. Det er også et meget effektivt supplement til massagen. Jeg benytter både almindelige akupunkturnåle. Små permanåle, som bliver siddende i øret til de selv ryger ud og bruges ved appetit regulering og rygestop. 
 
Skal mange have effekt af behandlingen, skal man regne med 1-3 gange om ugen i starten

NADA:

Alle kan have gavn af NADA-behandling, da den har en beroligende, afstressende og styrkende funktion. Nada-behandling skærper koncentration, focus, indlæring og indsigt.

NADA handler om hjælp til selvhjælp, ved at anvende og afbalancere de ressourcer, som allerede er tilstede i kroppen og dermed forbedre livskvaliteten.

NADA-metoden blev oprindelig udviklet i USA til at afhjælpe abstinenser hos misbrugere.

Metoden har efterfølgende vist sig virksom ved stresstilstande, angst, depressioner, uro, anspændthed, irritabilitet, søvnløshed, ADHD, abstinenser og stoftrang.

NADA-behandlingen består i at jeg sætter fem til seks ganske tynde sterile engangsnåle i hver af dine øre.

Nada fremmer samarbejdet mellem krop og psyke. Du vil efter behandlingen opleve en tilstand af afslapning, indre ro, klarhed og mulighed for fordybelse.

 

Hvad er Nada:

NADA:
Alle kan have gavn af NADA-behandling, da den har en beroligende, afstressende og styrkende funktion. Nada-behandling skærper koncentration, focus, indlæring og indsigt mv.

NADA handler om hjælp til selvhjælp, ved at anvende og afbalancere de ressourcer, som allerede er tilstede i kroppen og dermed forbedre livskvaliteten. Den fremmer samarbejdet mellem krop og psyke. Du vil efter behandlingen opleve en tilstand af afslapning, indre ro, klarhed og mulighed for fordybelse.

Når et akupunkturpunkt stimuleres, omdannes denne påvirkning til et signal, som sendes til hjernebarken. Her vil hjernen vha. organismens signal systemer (endorfiner, kortisol, hvide blodceller mm.) forsøge at helbrede, ved at skabe balance i kroppen.

NADA-metoden blev oprindelig udviklet i USA til at afhjælpe abstinenser hos misbrugere.

Metoden har efterfølgende vist sig virksom ved stresstilstande, angst, depressioner, uro, anspændthed, frigiver endorfiner, irritabilitet, søvnløshed, ADHD, bedre søvn, bedre koncentration, abstinenser, sukkertrang/appetitregulering, allergier mv.

NADA-behandlingen består i at jeg sætter fem til seks ganske tynde sterile engangsnåle i hver af dine øre.

Selve behandling varer 30-40 min. hvor du skal sidde og slappe af. Behandling anbefales som en ikke verbal behandlingsform, dsv. man anbefaler at man ikke snakker når nålene er i øerne.

Behandlingsforløbet(antallet af behandlinger, samt hyppighed) er individuelt fra person til person, alt efter hvilke symptomer der skal behandles.

Efter Nada nåle:

Du vil kunne opleve at du er meget afslappet, at du muligvis falder i søvn eller fornemmelsen af varme eller kulde, prikken i øret eller dele af kroppen. 

Virkningen af NADA, kan i nogle tilfælde mærkes med det samme – men som udgangspunkt, kommer virkningen over tid. Behandlingen anses som værende bivirkningsfri. 
I nogle sjældne tilfælde kan du få lidt hovedpine eller føle dig utilpas. Dette er forbigående og afhjælpes ved at fjerne nålene. 

Når nålene tages ud kan der i enkelte tilfælde komme få dråber blod, som let kan fjernes med en vatpind. Dette kan være fordi det er et ekstra aktivt punkt.   Denne form for øreakupunktur kan også anvendes under graviditet.

 Jeg anbefaler, for at kunne mærke en virkning at komme 3-5 gange indenfor den første uge. Derefter kan man trappe ned til 2-3 gange pr. uge og efter 2-3 uger kan man trappe ned til en gang pr. uge.

 Man er altid velkommen til at kontakte mig for at snakke undervejs, enten pr. mail, skriv til mig over facebook eller ring/sms til mig på 5159 2486.

 
 
Jutta Zeyn | Bovelgårdsvej 29, Gershøj, 4070 Kr Hyllinge  | Tlf.: 5159 2486 | 2zeyn@mail.dk