Gershoej massage

Hvad er Hot Stone massage

Hot Stone massage

 Hot stone massagen stammer fra Indianerne som brugte de varme sten til smertelindring, både ved at lægge dem foskellige steder på kroppen samt massere med dem - som man gør idag.
 
   
 

 

 

 

 
Jeg vil beskrive hvordan en almindelig hot stone behandling foregår hos mig:
 
Man lægger sig på ryggen, hvor man får de opvarmede sten under lænd og ryg. Jeg starter så med at massere det ene ben med stenene. Når jeg har afsluttet det ene ben, så lægger jeg en sten under knæet og 4 sten mellem tæerne. Jeg tager så det andet ben og lægger sten sammen steder som ved det første ben. Derefter masserer jeg nakke og skuldre, hvorefter jeg tager den ene arm og massere med sten og afslutter med at lægge en sten i hånden. Derefter tager jeg den næste arm og gør det samme. Jeg afslutter så forsiden med at massere med små sten i ansigtet.
Herefter fjerner jeg alle stenene og man vender sig så om på maven. Her tager jeg først det ene ben og massere med sten og derefter det andet.
Jeg går så op til nakken og skulderen og massere så her med sten. Derefter tager jeg resten af ryggen og lænden. 
 
Man afslutter så med at ligge med stenen på ryggen i ca 5. minutter.
 
Under massagen skifter jeg hele tiden sten så de er varme.
 
Dog tilpasser jeg den enkelte behandling, så i flere tilfælde koncentere jeg mig om over- kroppen, da rigtig mange har spædinger i nakke, skulder, ryg og lænden. Her sørger jeg også for at der hele tiden ligger varme sten, samtidig med at jeg massere med de varme sten.
   
     
Jutta Zeyn | Bovelgårdsvej 29, Gershøj, 4070 Kr Hyllinge  | Tlf.: 5159 2486 | 2zeyn@mail.dk