Gershoej massage

Om mig

Jeg hedder Jutta er sidst i fyrrerne, gift og har 2 piger, hjemme hos os er vi meget glade for husdyr og har derfor en hund Ziska, en kat og to kaniner samt en hest opstaldet ude i byen.
 
Da min søster forærede mig et gavekort på en gang hot stone massage, og havde prøvet det - tænkte jeg - det må jeg da kunne, for tænk hvilken wellness, kroppen bliver helt afslappet og infiltrationerne næsten "smelter" væk.  Derfor har jeg taget et hot stone massage kursus i Roskilde hos "dig-i-centrum" i efteråret 2011
 
Jeg går meget ind for at man tilpasser sine behandlinger til den enkelte, dvs behandlingen bliver tilpasset de gener, man går rundt med.
 
Hot Stone massagen er meget andet end Wellness, man bliver meget afslappet og det virker godt på meget spændte muskler og kan hjælpe på væskeophobninger mv. Der løsnes op for spændinger og der sørges for fri blodgennemstrømning. Musklen kan herefter komme af med de ophobede affaldsstoffer, mens iltoptagelsen også bedres. Sådan fjernes spændingerne lidt efter lidt, og smerten aftager.
 
Jeg har i august 2012 været på et meget spændende børne massage kursus hos AM massage i Bagsværd - Kurset var specielt tilpasset ADHD børn, som ofte føler en stor uro i kroppen, har problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig, ny forskning viser at der er gode resultater med massage. Jeg glæder mig til at komme igang med, at kunne hjælpe børn, som har det rigtig svært.
 
 I Oktober 2012 har jeg taget kursus i Japansk lifting - Det naturlige ansigtsløft - luksus ansigtsbehandling. Japansk lifting er en lækker luksuriøs ansigtsbehandling med eksklusive naturlige produkter og masker, trykstimulation og massage, herunder saltstensmassage og hovedbundsmassage. Behandlingen virker afstressende og beroligende, og du vil opleve en ny glød og vitalitet i dit ansigt - allerede efter første behandling.
 
Januar 2013 - Kursus i øreakupunktur, som feks kan bruges til feks rygeafvænning, appetit regulering, behandling af stress, fysiske smerte, uro i kroppen, migrene, hovedpine, smertebehandling og meget meget mere.
 
Marts 2013 har jeg været på kursus i NADA som er en behandlings form alle mennesker kan have rigtig god gavn af, den afstresser kroppen og giver ro. feks med små guldkugler på akupunktur punkter - bruges som overbygning på øreakupunktur.
 
April 2014 Gennemført Tankefelt-terapi kursus, tænk at man kan hjælpe med psykiske lidelser, angst og fobier ved at banke forsigtigt på kroppen forskellige steder og jeg har allerede set de første resultater !
 
Maj 2014 - Jeg har været på kursus i pedicure, dejligt at lære hvordan fødder kan blive rigtig pæne, så man har lyst til at have sandaler på med smarte negle i forskellige farver, gele, recolution (lyshærdende lak) og alm lak.
 
Maj 2015 - Jeg har været på Hevi sugaring kursus - dvs. fjernelse af hår med sukker, det er en nem og blid måde at få fjernet hår og så holder det i længere tid. 
 
April 2017 - Kursus i Nakken i centrum, dvs massage af nakken, ubalancer i nakken kan feks give hovedpine eller smerter i nakken, det masseres og strækkes forsigtigt. 
 
Maj 2021 - Kursus i Access Bars, Access Bars er en blid behandlingsform, hvor du ligger fuldt påklædt og slapper af på en briks, mens jeg nænsomt berører 32 energipunkter på dit hoved. Ved at berøre disse punkter blidt frigøres følelser, tanker, begrænsninger, vrede og fordømmelse, der står i vejen for din indre glæde, der frigøres energi og der ryddes op i de ting, som du er klar til at give slip på.
 
Diskretion og tavshedspligt - en naturlig del af mit arbejde/behandling
Jutta Zeyn | Bovelgårdsvej 29, Gershøj, 4070 Kr Hyllinge  | Tlf.: 5159 2486 | 2zeyn@mail.dk